Zapošljavanje i preduzetništvo

29
Jul

FIND YOUR SPARK SARAJEVO

Na pola puta smo u ovogodišnjoj #FindYourSPARK priči. Nakon dva uspješno održana događaja u Banja Luci i Zenici, s ponosom najavljujemo treći u Sarajevu. Zajedno s nama, sarajevski FYS će organizirati i HUB387, gdje je ujedno i mjesto održavanja. Vrijeme – subota, 24.8. od 15 do 19 sati.  Imamo i treću temu događaja – startupi i poduzetništvo.

Osim što ćete imati priliku popričati sa osnivačima postojećih uspješnih startupa i isprobati njihove proizvode, svi zainteresirani za poduzetništvo se mogu prijaviti na jednodnevnu radionicu i natjecanje. Tema radionice je Business Model Canvas i različite vrste poslovnih modela, a svi sudionici koji prođu radionicu na kraju sudjeluju u natjecanju. Zadatak natjecanja je izraditi najbolji poslovni model na zadanu temu koju ćete saznati prije natjecanja. Nagrada: tablet i put na Find Your SPARK u Mostaru.

Iako je naglasak na startupima, poduzetništvu i poslovnim modelima, nećemo zapostaviti ni tech entuzijaste. Tako ćete i na ovom izdanju događaja Find Your SPARK moći pogledati i isprobati robotiće, dronove, električna vozila, virtualne igre i 3D gadgete.

PROGRAM 15:00 – 19:00 Gadget Show: roboti, električna vozila, dronovi, 3D uređaji i igraće konzole

15:00 – 16:30 Brain Gym: radionica o poslovnim modelima

16:30 – 18:00 Tech Challenge: natjecanje iz najboljeg poslovnog modela

18:00 – 19:00 Proglašenje pobjednika i kraj događaja Glavni partner događaja je HUB387, a sponzori su: NSoft, SYNC i Rolograf. Događaj je besplatan – sve što trebate uraditi da biste sudjelovali je popunjavanje kratke forme. Nakon Sarajeva, ostaje još jedan FYS – onaj najveći u Mostaru.

 

#FindYourSPARK #FYS2019 #FYSSarajevo

Komentari na tekst